Ciubașenco la Cimișlia: Cetățenii au șansa deja spre primăvară să încheie demontarea regimului

Cetățenii, dîndu-și votul, la alegerile prezidențiale, pentru candidatul „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco, pot obține aprobarea unui Guvern nou, legitim, deja spre primăvara anului viitor.

Despre aceasta a declarat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte al Moldovei, Dumitru Ciubașenco, în cadrul întîlnirii de astăzi cu locuitorii orașului Cimișlia, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 „Cu privire la dizolvarea Parlamentului”.

„Punctul de bază al programului nostru este dizolvarea Parlamentului și alegerile parlamentare ulterioare. Doar cu ajutorul alegerilor parlamentare anticipate vom reuși să răsturnăm regimul lui Plahotniuc, pentru ca, ulterior, la primăvară, să învestim un nou Guvern, care va începe să facă ordine în țară”.

Ciubașenco a subliniat că unicul partid pregătit să lupte cu sistemul este „Partidul Nostru”, în acel timp cînd ceilalți „intenționează să ocupe funcția de președinte în acest sistem, iar ulterior să înceapă cumva desfășurarea unor reforme”. „Dar sistemul rămîne sub controlul lui Plahotniuc”.

„Cel mai bun răspuns la fărădelegile în țară, creată de guvernare – este votarea masivă pentru candidatul „Partidului Nostru”. adică trebuie să obțină un asemenea rezultat care va duce la zero tentativele falsificărilor, care ne va permite să ieșim în turul doi, să obținem victoria și să realizăm programul nostru”, a adăugat el.

În context, comentînd eliberarea de către instanța controlată de Plahotniuc a unui ordin de arest pe numele liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, Ciubașenco a subliniat că: „în loc să fabrice dosare penale pe numele lui Usatîi, Plahotniuc trebuie să stea la închisoare alături de Filat. Tot acolo trebuie să stea Șor, Leancă, care a semnat deciziile privind miliardul, conducătorii Băncii Naționale și Centrului Național Anticorupție, care au contribuit pe orice căi la „furtul secolului”.