Ciubașenco la Cantemir: Moldova trebuie guvernată de patrioți!

Doar o guvernare patriotică competentă va putea restabili statul moldovenesc, aproape distrus de regimul lui Plahotniuc. Despre aceasta a declarat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, în cadrul întîlnirii cu locuitorii din Cantemir, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 „Cu privire la dizolvarea Parlamentului RM”.

El a subliniat că Moldova are nevoie de o guvernare competentă, patriotică, care va putea restabili țara. Potrivit lui, acțiunile guvernării se realizează efectiv în interesele oricui, dar nu și în interesele propriului stat.

În legătură cu aceasta, Ciubașenco a amintit despre practica studierii istoriei în școlile medii. „Studierea istoriei românilor, este o practică ieșită din comun. La noi trebuie predată Istoria Moldovei, iar manualul trebuie să fie despre istoria Moldovei”, a încheiat Ciubașenco.

„Noi pledăm categoric împotriva unirii cu România, dar trebuie să înțelegem că noi nu sîntem împotriva României, ori nu există națiuni rele, există oameni răi. Noi sîntem cetățenii Moldovei, avem istoria noastră, pe care trebuie s-o respectăm”, a declarat Ciubașenco.