Ciubașenco la Ungheni: Averea lui Plahotniuc va fi confiscată în contul miliardului furat!

Intrarea în vigoare a deciziei aprobate de Guvernul Filip, care prevede convertirea miliardului furat de către autorități în datorie de stat, trebuie stopată, iar dauna adusă de „jaful secolului” – întors din contul averii oligarhului Plahotniuc.Despre aceasta a declarat candidatul la funcția de președinte, din partea „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco, în cadrul întîlnirii cu locuitorii din Ungheni, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 „Privind dizolvarea Parlamentului RM”.

Potrivit lui Ciubașenco, promulgarea de către Timofti a deciziei Guvernului, care obligă cetățenii să achite pentru „jaful secolului”, reprezintă legiferarea fărădelegii regimului lui Plahotniuc.
„Ei au demonstrat o impertinență fenomenală, furînd banii, iar ulterior obligînd cetățenii Moldovei să-l plătească. Aceasta nu trebuie admis nici într-un caz, ba din contra, vinovații trebuie arestați – adică gruparea lui Plahotniuc”, a adăugat el.

Ciubașenco a subliniat că următorul decret după decretul privind dizolvarea Parlamentului va fi cel privind stoparea deciziei Cabinetului de miniștri, iar ulterior, după intrarea în funcție a noului Parlament, ca urmare a alegerilor parlamentare anticipate, anularea definitivă a acesteia.

„Trebuie confiscată și vîndută toată averea lor, iar banii întorși statului, în contul miliardului furat”, a conchis Ciubașenco.