Renato Usatîi va susține o conferință de presă mare în sala prezidențială a agenției „Rossia Segodnya”.

Miercuri, 26 octombrie, la ora 13:00, la Moscova, va avea loc conferința de presă a președintelui „Partidului Nostru”, primarului de Bălți, Renato USATÎI. În ajunul alegerilor prezidențiale stabilite pentru data de 30 octombrie, în țară s-a iscat un nou scandal politic la comandă. Pe 16 octombrie, împotriva lui Renato Usatîi a fost intentat un dosar penal pentru fraudă și tentativă de asasinat, iar pe 24 octombrie, instanța a eliberat pe numele său mandat de arest pentru 30 de zile și dare în căutare internațională. Acesta nu este primul caz de represiune împotriva politicianului moldovean de opoziție.

Despre situația din Moldova în ajunul alegerilor prezidențiale, despre scandalurile care zguduie societatea moldovenească, va fi vorba la conferința de presă.

Acreditarea jurnaliștilor aflați la Moscova poate fi făcută la telefonul (495) 645-6472 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Intrarea va fi posibilă doar pentru reprezentații mass-media, în baza pașapoartelor și legitimațiilor de presă care confirmă apartenența jurnalistului la instituția din numele căreia a fost acreditat. „Rossia Segodnya” își rezervă dreptul de a refuza acreditarea fără a explica motivele.